Valuta:
Netherlands
moncler jassen Nederland

Shopping Cart

Winkelwagentje - 0
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

We kunnen informatie verzamelen

Wanneer we leveren producten, kunnen verzamelen, op te slaan en de volgende informatie gebruiken over u. Als u niet relevante informatie te verschaffen, kunnen wij niet in staat zijn om te registreren als gebruiker of niet kunnen genieten van de diensten die wij aanbieden, of niet kan voldoen aan de betrokken dienst voornemens krijgen resultaten.

De informatie die u verstrekt

Gerelateerde persoonlijke informatie wanneer u een account te registreren of gebruik maken van onze diensten aan ons, zoals telefoonnummers, e-mail of bankkaart nummer, enz .; de informatie die u via onze dienst aan anderen te delen, en wanneer u onze diensten De opgeslagen informatie te gebruiken.

Hoe we de informatie kunnen gebruiken

We kunnen in het service delivery-proces voor u onder de verzamelde wordt gebruikt voor de volgende doeleinden informatie:

U levert diensten; wanneer wij leveren diensten voor authenticatie, klantenservice, beveiliging, bewaking van fraude, archivering en back-up doeleinden, om de veiligheid van producten en diensten die wij leveren te garanderen; om ons te helpen nieuwe diensten te ontwikkelen en verbeteren van onze bestaande diensten, zodat we meer weten over hoe u toegang tot en gebruik maken van onze diensten gericht op uw individuele behoeften, zoals taalinstellingen ontmoeten weten, het aanpassen positie, persoonlijke service en instructie om te helpen, of u en andere gebruikers op andere aspecten te voldoen; om meer relevante uw advertentie naar de universele gerichte advertenties te vervangen bieden; om het effect van onze dienstverlening in de reclame en andere activiteiten en promotie en marketing verbeteringen te evalueren; u toestaan ​​om deel te nemen over onze producten. en opsporingsdiensten.

Hoe toegang en controle van uw persoonlijke gegevens

We zullen alles in het werk om de passende technische middelen om ervoor te zorgen dat u toegang, bijwerken en andere persoonlijke informatie die tijdens de registratie juistheid van hun informatie of gebruik maken van onze diensten. Wanneer de toegang, bijwerken, corrigeren of verwijderen van de eerdere informatie, kunnen wij u vragen om te authenticeren, instaan ​​voor de veiligheid van uw account.

We kunnen informatie delen

Behalve in de volgende situaties, zonder uw toestemming, zullen wij en onze partners niet uw persoonlijke informatie delen met derden:

Wij en onze filialen kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken met onze filialen, partners en derde dienstverleners, aannemers en middelen (bijvoorbeeld, stuurde we een e-mail of namens communicatie push-notificaties dienstverleners voor ons providers bieden kaartgegevens localisatie diensten) te delen (ze niet kunnen worden gevestigd in uw rechtsgebied), gebruikt om onze producten te leveren.

Plan du site

Nous Contacter

moncler jassen promotie

Copyright © 2017 www.qbiksport.nl. Powered by moncler jassen promotie
Uw ipadres is: 54.167.232.42     moncler nederland , moncler jassen , moncler jas , moncler dames